webdesign Friesland Bedrijvencentrum Burgum; kantoorruimte en cursusruimte te huur

Huuraanbod Bedrijvencentrum Burgum

In totaal beschikt het bedrijvencentrum over 15 ruime kantoorkamers, meerdere toiletgroepen, keukenvoorzieningen, (deels) airco, centrale verwarming, goede netwerkverbindingen, een ruime centrale hal voor ontvangst van bezoekers en volop parkeerruimte.

Specificatie bedrijvencentrum

Plattegrond 3dDe kantoorkamers

Van de 15 aanwezige kantoorkamers zijn er op dit moment geen beschikbaar.
De beschikbare kamers variëren in grootte van 25 m2 tot 50 m2 . Het huren van meerdere kamers tegelijk behoort eveneens tot de mogelijkheden

Inrichting kantoorkamers

De kantoorkamers zijn voorzien van vloerbedekking, verlichtingsarmaturen, een systeemplafond, airconditioning (deels), verwarming en zonwering. Iedere kamer beschikt over aansluitmogelijkheden voor telefonie, ISDN en ADSL. Kantoormeubilair kan tegen geringe prijs worden meegehuurd, maar is niet verplicht.

Overige voorzieningen

Iedere huurder mag gebruik maken van de keukenvoorziening en toiletten. In de centrale hal en bij de ingang kunt u uw bedrijf presenteren met verwijsborden. Ieder bedrijf krijgt een pagina op de site bedrijvencentrumburgum.nl .

Huurcontracten

Voor de opmaak van een huurcontract worden geen kosten in rekening gebracht. De huurtermijn bedraagt minimaal 1 jaar. Overeenkomsten met een langere looptijd behoren ook tot de mogelijkheden.

Huurprijzen

De huurprijzen zijn op aanvraag, neem contact met ons op

Plattegrond

Plattegrond2d Plattegrond 3d

Download:

Plattegrond 2D in PDF
Plattegrond 3D in PDF